Sunday, April 30, 2017
Albanian English Italian

Hotel Colosseo Bar


Cafe Bar COLOSSEO, Me  nje komoditet bashkekohes ju ofron nje qendrim te rehatshem dhe te qete me miqte tuaj nen tingujt e nje muzike te zgjedhur.
View the embedded image gallery online at:
http://www.colosseohotel.com/index.php/bar#sigProGalleriaf97c0985c8

Piazza Park PVN

Na kontaktoni

Per cdo informacion mund te kontaktoni ne nr.
068 200 77 51
+355 222 4 7513/14 

Ju mirepresim.
Hotel Colosseo

Pishina

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Who's Online

We have 28 guests and no members online