Wednesday, February 21, 2018
Albanian English Italian

Fitness Center

Colosseo Fitness ka hapur dyert per klient ne vitin 2013. Ajo nisi si nje iniciative per te sjelle prane klienteve kushte komode, pajisje moderne dhe cmime konkurruese e mbi te gjitha nje ambient luksoz me pishine, sauna si dhe banjo turke.

Një palestër të pajisur me të gjitha mjetet e domosdoshme për të mbajtur trupin tuaj në formë të përkryer dhe instruktorët më të përgatitur në fushën e fitnesit, body fitnesit dhe të aerobisë dhe gjimnastikës.

Bejeni diten tuaj te bukur, duke perdorur fitness, sauna, banjo turke dhe pishinen moderne.
Abonimet behen:
1 Muaj, 2 Muaj, 3 Muaj. Per cdo informacion mund te kontaktoni ne nr. 068 200 77 51.

SHENIM: Pishina nuk eshte e perfshire ne cmimin e dhomes


Ju mirepresim.
Hotel Colosseo

Na kontaktoni

Per cdo informacion mund te kontaktoni ne nr.
068 200 77 51
+355 222 4 7513/14 

Ju mirepresim.
Hotel Colosseo

Pishina

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania

Colosseo Hotel Shkoder Albania Colosseo Hotel Shkoder Albania